editia a 15-a
10 octombrie 2018
Hotel Radisson Blu Bucuresti

Despre

Trade Round Table inseamna o zi plina de insighturi din piata FMCG, in care vom face bilantul primelor noua luni ale anului in curs si vom privi dincolo de orizontul anului viitor, in incercarea de a anticipa tendinte, miscari noi si oportunitati de crestere pentru retaileri si furnizori.

Transformările din ultimii ani au setat un nou cadru pentru piața de retail și FMCG. Iar cuvintele de ordine sunt schimbare, adaptare, inovare. Ce oportunități, dar și ce provocări se întrevăd pentru 2019 și mai departe, în acest context?

La ediția din acest an a Trade Round Table invităm profesioniștii din retail și FMCG să identificăm driverele de creștere, oportunitățile noi din piață, tendințele și principalele insighturi de shopper care le pot aduce avantaje într-un mediu de business din ce în ce mai competitiv.

Trade Round Table este o oportunitate unica de a accesa continut exclusiv, in timp ce dezvolti relatii eficiente de business si aduni idei aplicabile afacerii tale.

5 motive sa participi

fa-bookmark

Continut exclusiv

O oportunitate unica de a accesa continut exclusiv si de a descoperi perspective valoroase pe care nu le vei regasi la alt eveniment.

fa-microphone

Speakeri de top

Intalnesti in premiera speakeri de top locali si internationali de la care vei afla informatii valoroase atat pentru tine, cat si pentru organizația pe care o reprezinti.

fa-user-plus

Networking

Ai oportunitati de networking cu 250+ profesionisti din FMCG cu care poti dezvolta relatii eficiente de business.

fa-bell

Idei aplicabile

Gasesti idei aplicabile care te vor inspira si te vor ajuta in dezvoltarea activitatii tale.

fa-comment

Puncte de vedere oneste

Alatura-te jucatorilor cheie si liderilor din industrie pentru a afla puncte de vedere oneste si pertinente.

De ce sa devii partener?

fa-diamond

Parteneriat de incredere

Brandul / compania ta va fi promovat/a la una dintre cele mai apreciate conferinte din piata de FMCG, cu o istorie de 13 ani in industrie.

fa-eye

Expunere

Vei avea ocazia sa iti promovezi produsele si serviciile nou lansate pe piata in randul tuturor participantilor la eveniment.

fa-flag

RECUNOASTERE

Vizibilitatea si  renumele brandului / companiei tale in industria FMCG  vor creste prin asocierea cu un eveniment de top.

fa-circle-thin

Noi contacte

Vei dezvolta noi contacte si parteneriate cu profesionisti asemeni tie.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial